Piatakia na vodi ambijent 10

Ploio – Restoran za nezaboravno slavlje

Ukoliko želite da vaš poseban dan proslavite na spektakularan način, Ploio restoran je pravi izbor za Vas. Zamislite sjajnu atmosferu u autentičnom grčkom ambijentu na obali Dunava – savršeno pripremljenu hranu, ljubazno osoblje, prijatan ambijent i spoj tradicionalnog i modernog. Znamo da izbor idealnog prostora za vase posebne momente može da bude veoma stresan. Tu smo da vam pomognemo oko svih detalja, organizacije i dekoracije, kako bismo ulepšali vama posebne događaje i ugodili svim vašim potrebama.

IMG 2417

Koje su to proslave koje možete organizovati u našem restoranu? – Spisak je nepregledan. Otvoreni smo za sve vrste proslava i događaja i naše osoblje je tu da vam ispuni svaku želju.

Iskoristićemo ovu priliku da navedemo proslave koje se često organizuju u Ploio restoranu

  • Venčanja – Venčanje je izuzetno bitan događaj za mladence i njima drage osobe. Sama organizacija ovog nezaboravnog slavlja može biti stresna i naporna. Ploio restoran je tu da Vam pomogne u samoj organizaciji venčanja, dekoraciji prostora po vašoj želji i ukusu, kao i odabiru izvrsne hrane i pića. Sala za venčanje ima svuda i ponekad je jako teško odabrati prostor za slavlje koji je baš po vašoj meri. Ukoliko želite da vaš poseban dan obeležite u autentičnom ambijentu, Ploio restoran je pravi izbor za Vas.
  • Krštenja – Krštenje u restoranu na vodi – što da ne. Krštenje predstavlja poseban dan i od velike je važnosti da taj dan bude obeležen na najlepši način. Ovakva vrsta proslave u toplom, grčkom ambijentu garantuje da će slavlje ostati svima u najlepšem sećanju i da će vaša proslava biti zapamćena u najboljem mogućem svetlu. Uživajte u magičnom pogledu i umirujućim zvucima talasa na lepom Dunavu.
  • Korporativne proslave – U današnjem poslovnom svetu, korporativne proslave i poslovni ručkovi su jedan od sastavnih delova današnjeg poslovanja. Obradujte svoje poslovne partnere intimnom atmosferom koju Ploio restoran nudi. Osim savršenog gastronomskog užitka, na raspolaganju vam je ljubazno i profesionalno osoblje koje će učinti sve da svi sa poslovnog ručka odu zadovoljni i puni utisaka.
  • Proslave punoletstva – Punoletstvo, na neki način, predstavlja prekretnicu u životu vašeg deteta. Od izuzetne važnosti je da organizacija ovakve proslave prođe bez ikakvih nedostataka. Prepustite dekoraciju Ploio timu i zablistajte na proslavi mirni i oslobođeni svih briga. Autentična grčka kuhinja oduševiće sve zvanice na jednoj od najvažnijih proslava u životu.
  • Rođendani – Slavlje do kasno u noć – što da ne. Ljubazno osoblje Ploio restorana je tu da vam obezbedi rođendan koji ste želeli. Bilo da se radi o većoj proslavi ili o obeležavanju rođendana sa par prijatelja, Ploio restoran je tu da ispuni sve vase želje i zahteve. Zamislite da ste na savršenom odmoru na nekom grčkom ostrvu i prepustite se mirisu Metakse i Ouzo-a.

IMG 0011

Ovo je samo mali spisak proslava koje se mogu organizovati u Ploio restoranu. Otvoreni smo za sve vase sugestije i predloge i tu smo da vaš poseban dan učinimo nezaboravnim. Ako izaberete Ploio restoran za vašu proslavu, vaša jedina briga je da napravite spisak zvanica i da organizaciju prepustite nama. Ukoliko želite da sami organizujete svoju proslavu, tu smo da vam pomognemo i da ukoliko želite, sugerišemo najbolje opcije kako bi vaš poseban dan i proslava prošli u najboljem redu. Miris reke i originlani grčki recepti su tu da vaš dan učine spektakularnim.