IMG 1373 Copy

Kuda za poslovni ručak

Poslovni ručak je jedan od bitnih elemenata današnjeg poslovanja. Bilo da je u pitanju kompanija koja broji manji ili veći broj zaposlenih, kultura održavanja okupljanja zaposlenih u prijatnom ambijentu uz odličnu hranu, sjajan je način kojim ćete izgraditi i održavati zdravu poslovnu atmosferu. Tu smo da vam pomognemo i odgovorimo na pitanje “Kuda za poslovni ručak” i kako da odaberete pravi restoran za ovakav događaj.

Koja je to glavna prednost poslovnog ručka? – Poslovni ručak, u većini slučajeva, može da doprinese jačanju timskog duha i pomaže sklapanje novih poslovnih projekata. Prijatna atmosfera, u odličnom restoranu, podstiče opušteniji i otvoreniji razgovor i u većini slučajeva, doprinosi većoj produktivnosti.

Već smo uveliko navikli da se veliki deo poslova današnjice obavlja putem e-maila, telefona i računara, pa se tako i poslovni ručak, zasluženo vratio u centar poslovnih zbivanja kao način da se poslovni saradnici uživo vide i prodiskutuju poslovne planove. Samim tim, termin “poslovni ručak” više ne obuhvata samo ručak, već jako često i doručak i večeru.

Hirino me fileto

Koja su to pravila ponašanja koja su karakteristična za poslovni ručak?

  • Odaberite restoran koji odiše intimnom i toplom atmosferom koja će podsticati pozitivnu energiju. Odabir pravog mesta može da odredi sam tok poslovnog ručaka i da doprinese sjajnoj atmosferi.
  • Napravite pozivnicu koju ćete proslediti klijentima, partertnerima ili zaposlenima. Pozivnica bi trebalo da sadrži vreme i mesto održavanja poslovnog ručka. Preporučljivo je da se pozivnica pošalje par dana unapred.
  • Napravite rezervaciju .
  • Ukoliko niste sigurni u gastronomske navike gostiju na poslovnom ručku, uvek birajte restoran koji vam može ponuditi više varijanti posluženja, kako bi ste izbegli neprijatne situacije. Poslovni ljudi uglavnom za ovakve vrste zbivanja biraju restorane koje su već psoećivali ili koje imaju dobre ocene.
  • Birajte restoran u kom ćete biti zadovoljni profesionalnim osobljem i sjajnom uslugom.
  • Prilikom dolaska u restoran, vodite računa o samoj atmosferi. Pokušajte da izbegavate da odmah prelazite na poslovne razgovore, već se potrudite da opustite svoje goste i da napravite atmosferu u kojoj će se osećati prijatno.
  • Nemojte preterivati sa pićem i hranom na poslovnom ručku. Poslovni ručak nije mesto gde ćete se prejedati i preterivati sa pićem.
  • Ukoliko ste Vi organizator poslovnog ručka, obavezno platite račun.
  • Nakon završenog poslovnog ručka, zahvalite se svojim gostima na odličnom druženju i vremenu koje su izdvojili za vas

Poslovni ručak – Ploio Grčki restoran

Kontaktirajte nas i organizujte svoj poslovni ručak u jednom od najlepših restorana u Beogradu, na samoj obali Dunava. Ploio je grčki restoran, opremljen u dobro prepoznatljivom grčkom stilu, sa profesionalnim osobljem i prijatnim ambijentom. Pozovite vase poslovne partnere na savršeno pripremljena jela grčke kuhinje i uživate u čarima Grčke na Dunavu.